100%

focus op jou

8,9

gem. klantbeoordeling

950+

enthousiaste klanten

“Inmiddels heb ik de nodige (werk)ervaring opgedaan. Nu wil ik een functie vinden waarin ik het maximale uit mezelf haal. Maar hoe kom ik daar?”

Module Ontdekken

Hoe kom je er achter wat écht belangrijk voor je is? Waar je het allemaal voor doet? … Om te beginnen door echt eens stil te staan. En vanuit rust te reflecteren. Stel je bent 90 en kijkt terug op je leven. Wat wil je dan kunnen zeggen? En wat betekent dat nu voor jouw ideale leven? In deze module ga je jouw Zingeving ontdekken. 100% garantie Lees meer →

Module FOCUSSEN

FOCUSSEN is het complete loopbaancoaching-traject die jou brengt van een uitzichtloze situatie naar jouw ideale (werk)leven. We doorlopen alle 8 stappen uit het stappenplan om jou op de werkplek te krijgen die het beste bij je past. Aan te bevelen bij Outplacement trajecten. Meer weten over module FOCUSSEN? Lees meer →

Module Uitblinken

Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij jouw ware aard ligt. In de stap ‘Uitblinken’ gaan we dit voor jou achterhalen. Met een opbouwende, wetenschappelijke diepgaande analyse van jouw drijfveren en talenten. Waar blink jij in uit? Lees meer →

Module Samen

Heb je een specifieke coachvraag? Vraag dan met Module Samen een coachtraject aan. In 5 persoonlijke coachgesprekken richten we ons volledig op jouw vraag zodat je met energie en een glimlach verder kunt. Lees meer →

Herken jij je in het volgende?

100% dat er ook voor jou een baan is waarin jij maximale voldoening en een goede balans ervaart. Als dit nu niet zo is, ontbreekt het je waarschijnlijk aan richting, een juiste mindset en een stappenplan. Daar gaan we wat aan doen! 

Verken de modules

Wat gaat loopbaancoaching bij Vizier op Scherp je opleveren?

Rust waardoor je de beste versie van jezelf kunt zijn op werk en thuis

Focus zodat je precies weet in welke richting je wilt ontwikkelen

Tijd voor de mensen die voor jou het belangrijkste zijn.

Aandacht voor jezelf zodat je jouw accu weer kunt opladen

Resultaat Een werkleven wat bij jou past. En de stappen hiernaartoe.

Dit is  het stappenplan van Vizier op Scherp. Het brengt je van een uitzichtloze situatie naar jouw optimale werkleven. En iedereen weet: ‘na FOCUSSEN volgt succes’.

Benieuwd wat jouw eerste stap zou kunnen zijn?

Verken onze modules

“Wil jij ook na een werkdag genoeg energie overhouden om je kind met een glimlach naar de zwemles te brengen?”

Sandra de Block – medewerker accountantskantoor | Empathische spin in het web

“Door FOCUSSEN ben ik op een praktische manier stap voor stap meegenomen naar mijn ideale baan. Er zit een logische opbouw in. Eerst je richting bepalen en jezelf leren kennen, daarna je gewenste (werk)omgeving bepalen. De persoonlijke begeleiding deed mij goed. Het gaf mij het nodige zelfvertrouwen en bracht mij van ‘uitgeblust’ naar ‘blij ei’.  Ik heb nu mijn ideale baan én tijd voor mijn gezin.

Verken onze modules

onze modules

“Hoe lang ga jij nog wachten om jouw ideale (werk)leven te ontdekken?”

Bram – docent VO |Creatieve gezinsman met oog voor detail

“Ik kan oprecht zeggen dat ik een betere versie van mezelf ben geworden met het FOCUSSEN stappenplan. De eerste 3 stappen gaven mij een kick-start. Ik liet mij niet meer afleiden, wist waar ik naar toe wilde en welke talenten ik daarbij ging inzetten. De stappen daarna hebben mij vooral geholpen om op dit pad te blijven. Ook bij tegenslag. Ik zit de rest van mijn loopbaan achter het stuur”

Veelgestelde Vragen


Module ‘Uitblinken’ 1 maand. Modules ‘Ontdekken’ en ‘Snel meer Werkplezier’ 3 maanden. Module ‘FOCUSSEN’ duurt 9 tot 12 maanden.

Nee. Veel klanten zorgen er met de loopbaancoaching van Vizier op Scherp juist voor om beter voor de dag te komen in hun huidige functie. Het kan uiteraard wel.

Dit is de doelgroep van Vizier op Scherp. Vanuit de gedachte: hoe eerder je jouw vizier op scherp zet, hoe meer en langer je hiervan profiteert. Val je hierbuiten, vraag dan wat de mogelijkheden zijn.

De coachgesprekken kunnen in Haarlem plaatsvinden of op een plek naar keuze in de randstad. Alternatief is een gesprek via Skype. De workshop bij de module ‘Ontdekken’ vindt in beginsel in Noordwijk plaats.

Dit is de doelgroep van Vizier op Scherp. Val je hier niet onder, vraag dan wat de mogelijkheden zijn.

Dat hangt af van o.a. jouw coachvraag en budget. Kijk nog eens goed naar de stappen van het totale traject en welke modules er worden aangeboden. Als je nog vragen hebt, kan je die stellen via hallo@vizieropscherp.nl of 06-53241277.

Module ‘Ontdekken’ € 597,-. Module ‘Uitblinken’ € 597,-. Module ‘FOCUSSEN’ € 2.997,- en module ‘Snel meer Werkplezier’ € 597,-.

Ja. Alle modules zijn scholingsprogramma’s en mag je van de belasting aftrekken.

Investeren is altijd spannend. En wij kunnen niet in je portemonnee kijken. Besef wel dat een investering in jezelf 1 van de beste dingen is die je kunt doen. Je profiteert hier de rest van je leven van. Ga eens voor jezelf na: wat levert het mij op als ik het doe? Wat kost het mij als ik doorga zoals ik nu doe?

Kyra Buil – Ondernemer | Sociale stuiterbal & kindervriend

Na aanmelding voor het traject kwam er een stemmetje in mijn hoofd: kan zo’n ongeleid projectiel als ik echt richting krijgen? En het is gewoon gelukt!! Ik weet waar ik naar toe wil werken en ben echt MEGA ENTHOUSIAST! Dit heeft nog nooit iemand voor elkaar gekregen. Super fijn dat je echt aan de slag gaat en een soort bedrijfs/levens plan op papier krijgt. Ik weet weer waarvoor ik mijn bed uitkom.

Vizier op Scherp focust zich op wat jij echt goed kan, waar jouw passie ligt en waarin jij uniek bent. Dit zorgt er voor dat je snel stappen kunt maken in de juiste richting.

With focus comes succes’. Alles wat je doet, gaat beter als je je hierop kunt focussen. Wij focussen ons op jou. Waar ga jij je op focussen?

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan het traject variëren van enkele weken tot 9 maanden. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Verken onze modules

onze modules