Ik ben klaar met mijn huidige werk. En ben echt toe aan iets anders. Maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen.

Ben je een dertiger en herken je je in het volgende? 

✓   Ik sta open voor een volgende loopbaanstap, maar ik zie er nog als een berg tegenop

✓   Ik wil mijn ideale werkleven vinden en ik wil hier de tijd voor nemen

✓   Gedwongen door omstandigheden mag ik uitkijken naar een andere baan. Ik wil graag iets anders doen, maar wat?

✓   Ik ben op zoek naar de juiste invulling van mijn Outplacementtraject

Aanmelden Module

Wij helpen je stap voor stap naar jouw ideale werkleven

Onze maatschappij is zo ingericht dat je op jonge leeftijd al belangrijke keuzes moet maken. Welk schoolpakket neem je? Welke studie kies je? En welke baan sluit hierop aan? Niet te kieskeurig zijn. Eerst geld verdienen, de rest komt later wel.  

Als je naar deze keuzemomenten kijkt, is het de vraag of je in staat was om een goede bewuste keuze te maken. En weet je wat? Dat is oké… Je wilt immers op jezelf wonen, een auto kopen, je plek in de maatschappij innemen. 

Wat minder oké is, is dat veel mensen denken dat de keuze definitief is. Als dertiger zit je vast in een veeleisende baan, maar kan/durf je niet verder te kijken. Je rolt in een werksituatie en maakt daar maar het beste van. Het kost energie, je bent niet de beste versie van jezelf, loopt tegen muren aan, wordt cynisch, ziet geen perspectief meer. Een bore-out of burn-out ligt op de loer. 

Daarnaast heb je als dertiger meerdere grote levensbepalende beslissingen te nemen. Gaan we samenwonen?  Trouwen? Kopen we een woning? Willen we kinderen? Wil je deze beslissingen nemen als je niet optimaal in je vel zit?

Hoe zou het voor je zijn als je een werkleven hebt welke volledig in lijn is met jouw wensen? Een baan die voldoening, plezier en energie geeft? Waar je later met tevredenheid op terugkijkt. En in balans is met je privéleven. Fijn? En belangrijker nog: het kan gewoon. Ook voor jou. Hoe? Antwoord: stap voor stap. Je hebt inmiddels voldoende werk- en levenservaring opgedaan. Tijd om uit te zoeken wat je echt wilt. 

Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven

Reviews


In de module FOCUSSEN ga je:

✓    Een uniek outplacementtraject waarin je stap voor stap in beweging gaat richting jouw ideale werkleven

✓    Een langdurige samenwerking aan met Vizier op Scherp (9 – 12 maanden) waarin je intensief en professioneel wordt begeleid naar je ideale werkleven.

✓    Een actieplan opmaken waar je de rest van je leven van profiteert

✓   Alle 8 stappen van het FOCUSSEN traject doorlopen

✓   Rust in je kop krijgen, de juiste richting vinden en het gewenste resultaat realiseren

Frisse start/ Ontdekken/ Compleet/ Uitblinken/ Samen/ Succes/ Experimenteren/ Nieuw

Wat kan je verwachten?

Een Outplacementtraject met persoonlijkheidstesten, een Big Five for Life workshop, gedragstechnieken voor jouw gewenste mindset, een TMA Talenten analyse, duidelijkheid over jouw ideale werkomgeving en passende bedrijfscultuur, een CV 3.0 en up to date LinkedIn profiel, sollicitatie oefensessies, carrièreplan en coaching on the job. Als je eenmaal bent aangekomen in je ideale werkleven, achterhalen we tot slot jouw succesformule. Zodat je dit in de toekomst opnieuw kan toepassen indien nodig. Oftewel, the full package.

Je investering voor deze module is

€ 2.995,-

excl. btw. Je krijgt hiervoor een VIP positie. Alle 8 stappen van het FOCUSSEN traject ga je doorlopen. In dit Outplacementtraject is ons vizier 9 – 12 maanden volledig op jou gericht. Je krijgt langdurige en intensieve 1 op 1 begeleiding en onbepaald aantal contactmomenten.

Aanmelden module

Tijdens Module FOCUSSEN is ons vizier 12 maanden lang (!!) volledig gericht op JOU!

Aanmelden workshop