Over ons

De coaches van Vizier op Scherp delen de missie om iedere 30-er te begeleiden naar zijn of haar ideale werkleven. Ze zijn gespecialiseerd in de uitdagingen waar vooral 30-ers tegenaan lopen en gepassioneerd om hen hierin te begeleiden.

Leer ze kennen en ontdek welk van onze coaches het beste bij jou past.

Als 30-er heb je veel grote beslissingen te nemen. Om je heen zie je mensen carrière maken, samenwonen, kinderen krijgen of de wereld rondreizen. Maar wat wil je zelf? Onze coaches hebben zelf ervaren hoe uitdagend deze levensfase kan zijn. Ze zijn ervaringsdeskundige, gecertificeerd (noloc & nobco) en vooral  gepassioneerd om samen met jou jouw ideale werkleven te ontdekken.

Maak kennis met onze (loopbaan)coaches en neem contact met ze op als je klaar bent voor een volgende stap in jouw loopbaan.

/maaike-pannekoek-hänschen-6093b094

maaike@vizieropscherp.nl

Maaike Pannekoek-Hänschen | Loopbaancoach – Trainer – Organisatieadviseur

Specialisatie: 30’ers, jonge ouders, mensen die weer in contact willen komen met hun ware natuur, mensen werkzaam in het onderwijs & de zorg, leidinggevenden

“Omdat ik geloof dat er voor ieder mens een juiste plek is.”

Elk mens heeft zijn eigen unieke set aan talenten, kernwaarden en drijfveren. Dit maakt een persoon tot wie hij of zij is. Om goed in balans te zijn, is het nodig dat we aandacht besteden aan alle aspecten in ons leven die ertoe doen. Als moeder van 3 kinderen, echtgenote, dochter, zus, vriendin én ambitieuze vrouw weet ik dit als geen ander.

Toen ik vastliep in de baan waar ik eigenlijk ongelukkig in was, ben ik mezelf gaan afvragen: wat doet er voor MIJ nou eigenlijk toe? Niet wat belangrijk is voor mijn echtgenoot, kinderen, collega’s enz. Maar voor mij… Een vraag die meer jonge moeders zich zouden mogen stellen.

Het avontuur dat volgde, ging niet zonder slag of stoot. Maar ik ben waar ik wil zijn. Op een plek waarin ik mensen mag ondersteunen die vastgelopen zijn. En bereid zijn te investeren in de zoektocht naar hun ideale werkleven. Met persoonlijke coachgesprekken help ik je graag om jouw vizier op scherp te zetten. 

/lbuurman

luc@vizieropscherp.nl

Luc Buurman | Loopbaancoach – Trainer – Intervisiebegeleider

Specialisatie: eind 20/30’ers en jong professionals die behoefte hebben aan richting en scherper willen weten wie ze zijn en waar ze voor staan

“Krijg scherp waar je talenten liggen en wat je belangrijk vindt: dan kan je gerichte keuzes maken.”

Wie ben ik? Wat wil ik? Welke baan past daarbij? Mijn ouders zeiden altijd: ‘Luc, je kunt alles worden, als je het maar graag genoeg wilt.’ Maar wat doe je met al deze ouderlijke wijsheid en keuzemogelijkheden wanneer je nog geen antwoord kunt geven op bovengenoemde vragen?

Mij leverde het ‘niet weten’ vooral stress en een gevoel van falen op. En dat terwijl ik als recruitment heb geleerd dat bijna iedereen moeite heeft met deze vragen.

Wat mij hielp is acceptatie, zelfonderzoek en actie. Accepteren dat ik het niet wist. Onderzoeken wie ik ben, waar mijn talenten liggen en wat ik belangrijk vind in het leven. En vervolgens de super spannende en enge keuzes maken die daarbij paste.

Die keuzes hebben gemaakt dat ik nu anderen begeleid bij het ontdekken en realiseren van hun ideale werkleven. Dat doe ik met een open houding, zo luchtig als mogelijk en zo serieus als nodig. Wil je ook ontdekken waar jouw talenten liggen en stappen maken richting jouw ideale werkleven? Stuur mij een mail op luc@vizieropscherp.nl.

/lianneboth

lianne@vizieropscherp.nl

Lianne Both | Loopbaancoach – Trainer – Psycholoog – Yogadocent

Specialisatie: 30’ers en iedereen die weer in contact wil komen met zijn/haar gevoel

“Kom in beweging en ontdek waar jij blij van wordt! Dit is jouw leven….jij mag kiezen wat je wilt doen.”

Haal jij energie uit je werk? Kan je voelen… waar jij energie uithaalt? Kies je zelf of laat jij je leiden door de verwachtingen van de omgeving en maatschappij of overtuigingen die je al lang ontgroeid bent?

Om te ontdekken hoe jij voluit kunt leven, leer ik je van binnenuit te voelen waar je behoefte aan hebt. Zodat je vanuit intrinsieke motivatie keuzes kunt maken en richting geeft aan jouw persoonlijke en professionele leven.

Zelf heb ik ook lang niet gevoeld waar ik behoefte aan had. Van huis uit heb ik geleerd; hard je best doen en niet zeuren. Dat harde werken heeft me veel gebracht, maar ook veel gekost. Ik voelde namelijk niet wat ik wilde en nodig had.

Zo leerde ik dat persoonlijk leiderschap draait om evenwicht tussen denken, doen en voelen.

Ik vertel je er graag meer over. Mail mij voor een afspraak via lianne@vizieropscherp.nl

/suzannevanderhoorn

suzanne@vizieropscherp.nl

Suzanne Van der Hoorn | Loopbaancoach – Transformatiecoach – Trainer

Specialisatie: 30’ers, vrouwen en iedereen die worstelt met zelfkritiek

“Ik verander jouw innerlijke criticus in jouw grootste supporter.”

Het is mogelijk. Ook voor jou. Om het werkleven te vinden wat echt bij je past. Je hebt daar alleen wel wat voor te doen. Ik kan je helpen om je niet meer te laten leiden door die stem die je vertelt ‘dat je niet goed genoeg bent’. En de andere onzin. Zodat je durft te kiezen voor jezelf. En de baan die echt bij je past.

Kop koffie drinken? Mail me via suzanne@vizieropscherp.nl

/twanfenger

twan@vizieropscherp.nl

Twan Fenger | Loopbaancoach – Trainer – Ondernemer

Specialisatie: 30’ers, ondernemers en mensen die het volledige FOCUSSEN-traject willen doorlopen

“Zelfreflectie helpt je om beslissingen te maken. Elke beslissing brengt je dichterbij je ideale werkleven.”

We leven in een samenleving waarin veel van ons gevraagd wordt. Er zijn veel prikkels, afleidingen en we hebben veel verwachtingen – van elkaar en onszelf. Dit zorgt ervoor dat we soms vervreemd raken van onszelf. Een loopbaan kiezen die niet (meer) bij ons past, maar waar we vooral bezig zijn met wat anderen van ons verwachten.

Daar weet ik helaas alles van. Ik leefde lang het plan dat anderen voor mij maakten. En besloot rond mijn 30e eindelijk mijn vizier op scherp te zetten. Sindsdien leef ik mijn ideale werkleven en geef ik dat steeds meer vorm op mijn eigen manier. Hoe ik hier gekomen ben, hoe ik dat tot op de dag van vandaag doe, daar help ik anderen nu mee.

Mis jij een carrière plan? Heb je nog geen doelen in jouw leven? Of zit je vast in je werk? Mail me via twan@vizieropscherp.nl.

/zelah-dorrestijn

zelah@vizieropscherp.nl

Zelah Dorrestijn | Loopbaancoach – Therapeut – Trainer

Specialiteit: eind 20’ers/30’ers en zingeving-zoekers in regio Amsterdam

“Laat ‘het denken’ los en neem je volgende stap vanuit gevoel en het kennen van jouw behoeften.”

Ik wil door middel van mijn coachingsessies mensen in contact laten komen met hun eigen diepere wijsheid. Door het vertrouwen en de dialoog met jezelf te vergroten wordt het namelijk steeds makkelijker jouw eigen behoefte te voelenEn door jouw zelfinzicht en zelfvertrouwen te vergroten, is het veel eenvoudiger jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bewust vorm te geven op een manier die bij jou past!

Ik ben professioneel psychosociaal therapeut met een achtergrond in sociaal ondernemerschap, de creatieve industrie en het hoger onderwijs. Gedreven om anderen te helpen in de zoektocht naar wie zij zijn, wat hun drijfveren zijn en hoe ze die gaan verwezenlijken, coach ik op individueel en groepsniveau. Mijn houding is open, positief en analytisch. Ik heb een eigen praktijkruimte in het centrum van Amsterdam.

/kimwassenaar

kim@vizieropscherp.nl

Kim Wassenaar | Coach – Ademwerker – ECP therapeut in opleiding

Specialiteit: 20/30’ers, het leven weer oppakken na en het verwerken van rouw en verlies, mensen die weer willen (durven) voelen

“De grootste groei komt wanneer je stopt met vechten en begint om weer nieuwsgierig te zijn naar jezelf en naar het leven.”

Waar ben jij nog met jezelf in gevecht? Welke delen van jou mogen er nog niet zijn? En wat zou het je opleveren als je jezelf en waar je nu staat in het leven helemaal zou omarmen en dan vanuit die acceptatie vooruit zou kijken?

In de kern help ik mensen te stoppen met vechten. Want wanneer je voor jezelf vecht, vecht je vaak ook tegen delen van jezelf. Als je de strijdbijl begraaft, kun je een andere relatie met jezelf opbouwen. Een met een kern van vertrouwen, compassie en nieuwsgierigheid, waarin alles gevoeld mag worden en er onvoorwaardelijk mag zijn.

Vizier op Scherp zoekt zelfstandige loopbaancoaches