De coaches van Vizier op Scherp delen de missie om iedere dertiger te begeleiden naar zijn of haar ideale werkleven. Ze zijn gespecialiseerd in de uitdagingen waar vooral dertigers tegenaan lopen en gepassioneerd om hen hierin te begeleiden. Als dertiger heb je veel grote beslissingen te nemen. Om je heen zie je mensen carrière maken, gaan samenwonen, kinderen krijgen of de wereld rondreizen. Maar wat wil je zelf? Onze coaches hebben zelf ervaren hoe uitdagend deze levensfase kan zijn. Ze zijn ervaringsdeskundige, gecertificeerd (noloc & nobco) en gepassioneerd om samen met jou jouw ideale werkleven te ontdekken. Maak kennis met de coaches, leer ze kennen en neem contact met ons op als je meer informatie wil.

/twanfenger

twan@vizieropscherp.nl

Twan Fenger | Loopbaancoach / Trainer / TMA professional

“Zelfkennis helpt je kiezen. Elke keuze brengt je dichter bij je ideale werkleven”

Bij Vizier op Scherp zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen op hun ideale werkplek komen. Door vanuit zelfkennis de touwtjes meer in handen te nemen. Bewuste keuzes te maken. In lijn met je doelen, talenten en carrière-plan. Om zo werkplezier te vergroten. Belemmeringen weg te nemen. En preventief te acteren. Op ongezonde werksituaties.

Geld verdienen is belangrijk dan het werk zelf. Met deze overtuiging ben ik opgegroeid. Mijn vader zei elk jaar wel één keer tegen mij: “Twan, ik ben …. jaar oud en ik weet nog steeds niet wat ik wil worden”. Na 10 jaar ‘carrière maken’ kwam ik erachter dat ik hier anders in stond. Ik was ergens in gerold en vooral bezig met het waarmaken van verwachtingen van anderen. Mijn behoefte aan een ander werkleven dwong mij om voor het eerst goed nadenken over de vraag ‘wat wil ik nou echt?’.

Vanaf 2013 ben ik hier intensief mee bezig geweest. Inmiddels heb ik mijn antwoorden. Maar toen begon het pas.

Als vader van een gezin met 2 jonge kinderen ruilde ik zekerheid in voor een nieuw avontuur. Ik koos ervoor om iets te gaan doen wat 100% bij mij paste.

De reis naar mijn ideale werkleven ging met ups en downs. Maar ik ben gekomen waar ik wilde komen. Met deze ervaring help ik nu anderen. Met oprechte betrokkenheid en oog voor resultaat begeleid ik mensen met een glimlach naar hun ideale werkleven.

maaike@vizieropscherp.nl

Maaike Pannekoek-Hänschen | Coach / Trainer / Adviseur

“Omdat ik geloof dat er voor ieder mens een juiste plek is”

Elk mens heeft zijn eigen unieke set aan talenten, kernwaarden en drijfveren. Dit maakt een persoon tot wie hij of zij is. Om goed in balans te zijn, is het nodig dat we aandacht besteden aan alle aspecten in ons leven die ertoe doen. Als moeder van drie kinderen, echtgenote, dochter, zus, vriendin én ambitieuze vrouw weet ik dit als geen ander.

Toen ik vastliep in de baan waar ik eigenlijk ongelukkig in was – het duurde even voordat ik dat kon toegeven – ben ik mezelf gaan afvragen: wat doet er voor MIJ nou eigenlijk toe? Niet wat belangrijk is voor mijn echtgenoot, kinderen, collega’s enz. Maar voor mij…

Een vraag die meer jonge moeders zich zouden mogen stellen.

Het avontuur wat volgde, ging niet zonder slag of stoot. Maar ik ben waar ik wil zijn. Op een plek waarin ik mensen mag ondersteunen die vastgelopen zijn. En bereid zijn te investeren in de zoektocht naar hun ideale werkleven. Met persoonlijke en uitdagende coachgesprekken zet ik jouw vizier op scherp. Mijn specialisatie ligt bij docenten en leidinggevenden.

Ik ben Maaike, 34 jaar, mateloos geboeid door persoonlijke ontwikkeling – zowel van mensen als organisaties – en sta klaar om jou te begeleiden naar jouw ideale werkleven.  

Lees meer over de modules van Vizier op Scherp

Lees meer

Kim van Summeren – HRM professional | Liefdevol verbindende korfballer

Op welk moment vraag je om hulp? Dat was de vraag die ik mij al even stelde. Ik kwam steeds vaster te zitten in mijn werk en zag door de bomen het bos niet meer. Het traject bij Vizier op Scherp heeft mijn ogen geopend. Ik heb nu scherp wat belangrijk voor mij is, waar ik voldoening uit haal en wat ik meer wil gaan doen.

We helpen je graag om jouw ideale werkleven te ontdekken!

Lees meer over de modules van Vizier op Scherp

Lees meer

Vizier op Scherp zoekt regelmatig (beginnend) zelfstandig loopbaancoaches

Vizier op Scherp zoekt regelmatig zelfstandige coaches. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen voor verdere informatie.

Wat vragen wij?

  • Aantoonbare ervaring als coach
  • Een afgeronde coachopleiding
  • Affiniteit met het ‘dertigersdillema’
  • Een eigen professionele coachruimte tot je beschikking
  • NOLOC erkend loopbaanprofessional
  • Bereidheid om je netwerk van werkgevers te vergroten en onderhouden
  • Bereidheid te investeren in persoonlijke groei van jezelf en het team
Contact opnemen