De coaches van Vizier op Scherp delen de missie om iedere 30-er te begeleiden naar zijn of haar ideale werkleven. Ze zijn gespecialiseerd in de uitdagingen waar vooral 30-ers tegenaan lopen en gepassioneerd om hen hierin te begeleiden.

Als 30-er heb je veel grote beslissingen te nemen. Om je heen zie je mensen carrière maken, samenwonen, kinderen krijgen of de wereld rondreizen. Maar wat wil je zelf? Onze coaches hebben zelf ervaren hoe uitdagend deze levensfase kan zijn. Ze zijn ervaringsdeskundige, gecertificeerd (noloc & nobco) en vooral  gepassioneerd om samen met jou jouw ideale werkleven te ontdekken.

Maak kennis met onze (loopbaan)coaches en neem contact met ze op als je klaar bent voor een volgende stap in jouw loopbaan.

maaike@vizieropscherp.nl

Maaike Pannekoek-Hänschen | Coach / Trainer / Adviseur

“Omdat ik geloof dat er voor ieder mens een juiste plek is”

Elk mens heeft zijn eigen unieke set aan talenten, kernwaarden en drijfveren. Dit maakt een persoon tot wie hij of zij is. Om goed in balans te zijn, is het nodig dat we aandacht besteden aan alle aspecten in ons leven die ertoe doen. Als moeder van 3 kinderen, echtgenote, dochter, zus, vriendin én ambitieuze vrouw weet ik dit als geen ander.

Toen ik vastliep in de baan waar ik eigenlijk ongelukkig in was – het duurde even voordat ik dat kon toegeven – ben ik mezelf gaan afvragen: wat doet er voor MIJ nou eigenlijk toe? Niet wat belangrijk is voor mijn echtgenoot, kinderen, collega’s enz. Maar voor mij…

Een vraag die meer jonge moeders zich zouden mogen stellen.

Het avontuur wat volgde, ging niet zonder slag of stoot. Maar ik ben waar ik wil zijn. Op een plek waarin ik mensen mag ondersteunen die vastgelopen zijn. En bereid zijn te investeren in de zoektocht naar hun ideale werkleven. Met persoonlijke coachgesprekken help ik je graag om jouw vizier op scherp te zetten. 

Ik ben Maaike, 34 jaar, mateloos geboeid door persoonlijke ontwikkeling – zowel van mensen als organisaties – en sta klaar om jou te begeleiden naar jouw ideale werkleven.  

Specialisatie: moeders, mensen die weer in contact willen komen met hun ware natuur, docenten, mensen uit de zorg en leidinggevenden.

luc@vizieropscherp.nl

Luc Buurman | Loopbaancoach

“Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt waar je talenten liggen en wat je belangrijk vindt in het leven kun je gerichte keuzes maken die daarbij passen”

Wie ben ik? Wat wil ik? Welke baan past daarbij? Gelukkig zijn er anno 2020 genoeg carrièrepaden om uit te kiezen. Mijn ouders zeiden altijd: ‘Luc, je kunt alles worden, als je het maar graag genoeg wilt.’ Maar wat doe je met al deze ouderlijke wijsheid en keuzemogelijkheden wanneer je nog geen antwoord kunt geven op bovengenoemde vragen?

Mij leverde het ‘niet weten’ vooral stress en een gevoel van falen op. Waardoor ik ook minder gelukkig was en minder kon genieten van de toenmalige situatie (die toch eigenlijk best wel leuk was). En dat terwijl ik als recruitment professional de afgelopen 5 jaar heb geleerd dat bijna iedereen moeite heeft met deze vragen.

De wetenschap dat ik niet de enige was in deze situatie, hielp voor mijn niet.

Wat wel hielp is acceptatie, zelfonderzoek en actie. Accepteren dat ik het niet wist. Onderzoeken wie ik ben, waar mijn talenten liggen en wat ik belangrijk vind in het leven. En vervolgens de super spannende en enge keuzes maken die daarbij paste.

Die keuzes hebben gemaakt dat ik nu anderen begeleid bij het ontdekken en realiseren van hun ideale werkleven. Dat doe ik met een open houding, zo luchtig als mogelijk en zo serieus als nodig.

Wil je ook ontdekken waar jouw talenten liggen en stappen maken richting jouw ideale werkleven? Ik sta klaar om je hier met veel plezier in te begeleiden

lianne@vizieropscherp.nl

Lianne Both | Loopbaancoach – Trainer – Psycholoog – Yogadocent

Specialisatie: dertigers en iedereen die weer in contact wil komen met zijn/haar gevoel.

‘Kom in beweging en ontdek waar jij blij van wordt! Dit is jouw leven….jij mag kiezen wat je wilt doen’.

Haal jij energie uit je werk? Kan je voelen… waar jij energie uithaalt? Kies je zelf of laat jij je leiden door de verwachtingen van de omgeving en maatschappij of overtuigingen die je al lang ontgroeid bent?

Om te ontdekken hoe jij voluit kunt leven, leer ik je van binnenuit te voelen waar je behoefte aan hebt. Zodat je vanuit intrinsieke motivatie keuzes kunt maken en richting geeft aan jouw persoonlijke en professionele leven.

Zelf heb ik ook lang niet gevoeld waar ik behoefte aan had. Van huis uit heb ik geleerd; hard je best doen en niet zeuren. Dat harde werken heeft me veel gebracht, maar ook veel gekost. Ik voelde namelijk niet wat ik wilde en nodig had.

Zo leerde ik dat persoonlijk leiderschap draait om evenwicht tussen denken, doen en voelen.

Ik vertel je er graag meer over. Mail mij voor een afspraak via lianne@vizieropscherp.nl

suzanne@vizieropscherp.nl

Suzanne Van der Hoorn| Loopbaancoach – Transformatiecoach – Trainer

‘Ik verander jouw innerlijke criticus in jouw grootste supporter’

Het is mogelijk. Ook voor jou. Om het werkleven te vinden wat echt bij je past. Je hebt daar alleen wel wat voor te doen. Ik kan je helpen om je niet meer te laten leiden door die stem die je vertelt ‘dat je niet goed genoeg bent’. En de andere onzin. Zodat je durft te kiezen voor jezelf. En de baan die echt bij je past.

Kop koffie drinken? Mail me via suzanne@vizieropscherp.nl

zelah@vizieropscherp.nl

Zelah Dorrestijn | Therapeut – Coach – Trainer

“Ik gun iedereen een leven waarin je voelt en ervaart welke stap bij jou past en niet vanuit ‘het denken’ keuzes probeert te maken. Ik wil door middel van mijn coachingsessies mensen in contact laten komen met hun eigen diepere wijsheid. Door het vertrouwen en de dialoog met jezelf te vergroten wordt het namelijk steeds makkelijker jouw eigen behoefte te voelenEn door jouw zelfinzicht en zelfvertrouwen te vergroten, is het veel eenvoudiger jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling bewust vorm te geven op een manier die bij jou past!”

Zelah is een professioneel psychosociaal therapeut met een achtergrond in sociaal ondernemerschap, de creatieve industrie en het hoger onderwijs. Ze is gedreven om anderen te helpen in de zoektocht naar wie zij zijn, wat hun drijfveren zijn en hoe ze die gaan verwezenlijken. Zelah coacht op individueel niveau, maar geeft ook groepsintervisie en trainingen. Kenmerkend voor haar houding is dat zij open, positief en analytisch te werk gaat. Haar eigen praktijkruimte zit in het centrum van Amsterdam op de Nieuwe Keizersgracht.

Lees meer over de modules van Vizier op Scherp

Lees meer

Kim van Summeren – HRM professional | Liefdevol verbindende korfballer

Op welk moment vraag je om hulp? Dat was de vraag die ik mij al even stelde. Ik kwam steeds vaster te zitten in mijn werk en zag door de bomen het bos niet meer. Het traject bij Vizier op Scherp heeft mijn ogen geopend. Ik heb nu scherp wat belangrijk voor mij is, waar ik voldoening uit haal en wat ik meer wil gaan doen.

We helpen je graag om jouw ideale werkleven te ontdekken!

Lees meer over de modules van Vizier op Scherp

Lees meer

Vizier op Scherp zoekt zelfstandige loopbaancoaches