Ik wil graag helder krijgen hoe ik vanuit samenwerking meer werkplezier kan krijgen

Ben jij een 30-er en herken je je hierin?

✓   Je hebt op zich leuk werk, maar op sommige vlakken kan het beter

✓   Sommige werksituaties gaan je minder goed af. Je wilt jezelf hierin verbeteren

✓   Je wilt samen aan de slag om nog succesvoller te zijn in wat je doet

✓   In een aantal coachgesprekken wil je snel resultaat zien

Aanmelden Module

Als je wat langer ergens in dienst bent, kan het zijn dat sommige zaken je steeds meer tegen staan. Het hoort bij je werk, maar je verliest hier steeds meer energie aan. Je staat in het drijfzand en zakt steeds verder weg. Tijd om te onderzoeken hoe je weer met 2 benen op de (vaste) grond kan komen te staan. En met je hoofd in de wolken. Een moeilijke opgave? Welnee. Je hebt gewoon nog wat te leren. Vooral over jezelf.

Nog niet zo lang geleden, reed ik met een omweg naar werk. Omdat ik meer genoot van de rit naar werk dan mijn werk zelf

Ik had best een goede baan, maar deed niet wat optimaal bij mij paste. Gevolg hiervan was dat ik veel concessies deed. Gewoon maar meedraaide. Niet succesvol was. Ik werkte alleen om geld te verdienen. 

Tot het moment waarop ik ging investeren in mezelf. Ik zocht een coach, kreeg een spiegel voorgehouden, ontdekte hoe ik de wereld zag, waar ik tegenaan liep en hoe ik dit kon oplossen. Inmiddels heb ik een baan die optimaal bij mij past. Ik zit lekker in mijn vel, ervaar uitdaging, ben energiek en heb tijd voor mijn gezin.

In de module Samen bij Vizier op Scherp ontdek je:
✓   De vraag achter je coachvraag
✓   Hoe je meer voldoening krijgt uit je werk
✓   Hoe je persoonlijk effectiever kunt worden in (werk)situaties
✓   Welke valkuilen je hebt te omzeilen richting jouw succes
✓   Waar je goed in bent en hoe je dit meer in je baan kunt verwerken

Coachen is gericht op het realiseren van verandering door te focussen op het definiëren en bereiken van specifieke doelen. 

Wat kan je verwachten?

Module Samen bestaat uit een traject van 5 coachgesprekken. De gesprekken kunnen plaatsvinden via skype, bij Vizier op Scherp in Haarlem of een plek naar keuze.  We staan stil bij jouw coachvraag, werken stapsgewijs naar jouw gewenste doel, gaan aan de slag met inzicht gevende oefeningen en stippelen een route uit naar meer succes en werkplezier. 

Je Investering voor module ‘Samen’ is

€595,-

excl. Btw. Je krijgt inzicht in je proces, hulpbronnen voor de hobbels op je weg, nog meer persoonlijk leiderschap en ingrediënten voor jouw succes.

Aanmelden module