“Ik weet wel waar ik ongeveer goed en minder goed in ben, maar wat zijn nou mijn echte talenten? Wat drijft mij? En in welke werkomgeving kom ik het beste tot mijn recht?”

Brandjes blusser! Herken jij je in het volgende?

✓  Er zit meer talent in je dan er nu uitkomt

✓  Je wilt nu eens goed uitzoeken in welke werkomstandigheden jij echt uitblinkt

✓  Sommige taken op werk kosten je moeite en je wilt weten hoe dit komt

✓  Je wilt weten welke functie(s) optimaal aansluiten bij jouw talenten

Aanmelden Module

Ik was een jaar of 28. Moest mij op een maandagochtend melden bij mijn manager. Ik was in een baan gerold en maakte daar maar het beste van. Gevolg: ik had een beroepsfout gemaakt. Op onverstaanbare wijze kreeg ik te horen dat ik mij zo’n fout niet nog een keer kon permitteren. 

Weken zat ik in de put. Deed alsof het me niets uitmaakte. Maar het knagende onzekere gevoel werd erger. Waarom zit ik zo laag in mijn energie? Ben ik niet goed genoeg? Moet ik alvast gaan solliciteren? Maar waar..? Wanhopig maakte ik een lijstje van de dingen waar ik goed in was. Mijn talenten. Het gaf mij 2 grote inzichten: 1. alleen al het maken van deze lijst gaf me energie. 2. slechts 1 talent kwam tot zijn recht in deze baan. 

Deze lijst met talenten heb ik nog steeds. Als reminder en kompas. Uiteraard heb ik de lijst verder aangevuld de afgelopen jaren. Bij elke (mogelijke) verandering in mijn werk stel ik mezelf 1 vraag: sluit de nieuwe situatie nog beter aan bij mijn talenten?

TMA Talentenanalyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtste bij hun ware aard ligt. De TMA Talentenanalyse zet jou centraal en op je ideale werkplek

In deze module ‘Uitblinken’ ga je:

✓   Achterhalen wat jouw drijfveren en talenten zijn

✓   Een wetenschappelijk opgesteld assessment invullen

✓   Terug- en vooruit kijken op jouw loopbaan aan de hand van de resultaten

✓    Analyseren in welke werkomgeving deze talenten het beste tot hun recht komen

Voorbeeldrapport

Reviews


Wat kan je verwachten?

De module ‘Uitblinken’ bestaat uit een TMA Talentenanalyse en 2 coachgesprekken. De gesprekken vinden plaats via skype, in de coachruimte van Vizier op Scherp of een andere plek.  We verdiepen ons in jouw drijfveren en talenten en vertalen dit naar jouw werksituatie. Na een diepgaande analyse ben je klaar voor je de volgende stap naar jouw ideale werkleven. Voor meer informatie, zie ook de TMA-website

Je Investering voor module ‘Uitblinken’ is

€595,-

excl btw. Je krijgt hiervoor een online assessment, een digitaal & geprint rapport met de uitslag, een origineel Vizier op Scherp notitieboek en natuurlijk 2 gesprekken waarin we jouw unieke resultaten vertalen naar jouw ideale werksituatie. Een kompas voor de rest van je loopbaan! 

Aanmelden module

Ontdek je drijfveren en talenten. Zet je Vizier op Scherp!

Aanmelden Module