Een luisterend oor, kritische vragen en de juiste contacten. Ik wist al snel dat ik bij Vizier op Scherp goed zat. Ik heb antwoord gekregen op mijn zingevingsvragen. Door de module Ontdekken heb ik een kapstok voor alle beslissingen die ik nu neem. En ik heb geleerd om kleine stappen te zetten, geduld te bewaren en effectief te netwerken.
Remco van Zuijlen – verzekeringsman met een podium passie

Vooraf moest ik goed nadenken of dit het juiste moment voor mij was om te starten met een module bij Vizier op Scherp. Ik zat in de laatste 2 dagen van mijn zwangerschapsverlof. Achteraf ben ik blij dat ik het gedaan heb. Je komt er op een gegeven moment zelf niet meer uit. Ik heb nu een andere baan in dezelfde sector, maar met minder uren. De beste keuze die ik kon maken.
Anouk Verhaar – familiemens met focus op financiën

Al jaren was ik toe aan iets anders. Maar wat? Na een fijne kennismaking met Vizier op Scherp heb ik besloten de module FOCUSSEN af te nemen. Terwijl mijn oude werk nog doorliep, heb ik in 6 maanden tijd de 8 stappen doorlopen en mijn ideale (werk)leven gecreëerd. Ik werk nu als zzp coach voor mensen met naaste met een (eet)stoornis. Super blij met deze investering. Ik wil werk wat energie geeft en heb het gevonden. Er zit weer muziek in mijn werkleven.

Chris Hartman

De begeleiding, de veiligheid, de eigen verhalen van mijn coach, de fijne sfeer, het plezier en natuurlijk het resultaat waren allemaal top in het traject bij Vizier op Scherp. Mijn ervaring met dit Loopbaancoaching-bureau geef ik een 9.

Nick Willemsen

Voordat ik ‘ja’ zei tegen een traject bij Vizier op Scherp moest ik eerst vrij regelen van werk. Ik besloot te kiezen voor mezelf en het te doen. In het gesprek met mijn Vizier op Scherp-coach werd al snel duidelijk dat dit een 1e goede stap was. Kiezen voor mezelf. Het traject opende mijn ogen en gaf mij richting. Ik kan goed zorgen voor anderen. Nu stel ik mezelf elke dag de vraag: en wat wil ik?

Romy Rutten

Module Ontdekken was voor mij de juiste keuze. Ik wilde opnieuw uitzoeken wat ik leuk vind op werkgebied. In deze module ga je terug naar de basis. Waar doe je het allemaal voor? Ik heb hier antwoord op gekregen. Door de veilige setting, fijne coaching, leuke werkvormen en leuke groep mensen die ook aansloten in deze 2 daagse workshop.

Sanne de Back

Eerlijk? Ik dacht ‘je moet van goeden huize komen wil je mij doorgronden!’. De rustige en natuurlijke manier van begeleiding paste echter prima bij mij. Ik kon mezelf zijn. Al gauw volgde richting en resultaat. Ik ben een eigen bedrijf gestart en begonnen als docent. Mijn vizier staat op scherp!
Sanne Rikken

Na 10 jaar werken als hotelmanager vroeg ik mij af: wat kan ik nog meer? Ik twijfelde over coaching – ben niet zo van het zweverige – maar kwam er zelf niet uit. Na leuk contact met Vizier op Scherp besloot ik module FOCUSSEN af te nemen. Als ik ergens voor ga, doe ik dit voor 100%. Ook nu pakte dit weer goed uit. Ik werk nu als teamleider beveiliging in een ziekenhuis (wie had dat gedacht?). Grootste winst: uit mijn comfortzone gaan! In beweging komen! Inmiddels ben ik een tatoeage, motorrijlessen, een nieuwe relatie en nieuwe baan verder.
Carlijn Kuiper

Het traject bij Vizier op Scherp – Module Samen – heb ik als zeer positief ervaren. Vooraf vroeg ik mij af of mijn coach mij wel zou begrijpen. Ik wilde overstappen naar een andere branche. Het reflecteren en evalueren van de keuzes was juist superfijn. Via een ‘tussenbaan’ werk ik nu in de functie die we vooraf als doel hadden gesteld. Ik heb Vizier op Scherp al meerdere mensen aanbevolen.

Sanne Sibbald

Goed, positief, inspirerend, relaxed en een goede “vibe”. In 5 woorden mijn ervaring met een loopbaantraject bij Vizier op Scherp. Ik zat vast. En heb nu ontdekt waar ik naar toe wil. Ik ben weer in beweging!

Jeroen Oudakker

Voordat ik startte met module Ontdekken – workshop in een kleine groep – vroeg ik mij af of ik niet beter 1 op 1 gesprekken moest kiezen. Het pakte goed uit. Fijne locatie in Haarlem, prettige mensen in de groep en inspirerende oefeningen die je samen doet. Door naar een diepere laag te gaan, heb ik mijn levensmissie ontdekt. Ik heb een duidelijke ontwikkel-richting en ben benieuwd waar dit toe gaat leiden.

Robin Arends

Vooraf had ik wat twijfels of ik antwoord zou krijgen op mijn vragen. Ik had al wat gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar miste nog praktische handvatten. Deze heb ik gekregen in de module Ontdekken. O.a. mijn levensmissie en stappenplan heb ik glashelder. Vooral bij de oefening ‘hoe was je als kind?’ hoorde ik nieuwe dingen die mooie inzichten gaven.

Maartje Denkers