Over Twan Fenger

Wat kan ik voor je betekenen?

✓ Weet je niet goed wat je wilt? Loop je vast? In werk en/of privé? En zoek je hulp om uit deze situatie te komen? Dan zit je hier goed.

✓ In onze huidige maatschappij zijn enorm veel keuzemogelijkheden en ben je snel afgeleid. De enige manier om hier succesvol mee om te gaan, is FOCUS aanbrengen. In je leven en in je werk.

✓ Meer dan 90% van de mensen maakt geen of te weinig bewuste keuzes en drijft mee op de stroom van het leven. Mensen denken onvoldoende na over de zaken die voor hen echt belangrijk zijn. Het resultaat? Je bent gauw afgeleid en zit niet lekker in je vel of komt terecht in een baan die niet goed bij jou aansluit. Een bore-out of burn-out ligt dan op de loer.

Als je weet welke 5 (levens)doelen voor jou het belangrijkste zijn, krijg je focus in je leven. Als je vervolgens jouw kwaliteiten, kernwaarden en drijfveren in kaart brengt, weet je ook welke baan het beste bij jou past. En welke rol deze baan in jouw leven kan innemen.

✓ Wil je een baan vinden die aansluit bij jouw levensdoelen, kwaliteiten en drijfveren? Vraag dan een gratis intakegesprek aan of meld je aan voor de Discovery workshop, Loopbaanbegeleiding- of Rightplacement – traject.

Twan

in het kort

Mijn naam is Twan Fenger (1981), trainer, loopbaanbegeleider, jurist en spreker.

Ik ben loopbaancoach geworden om mensen te laten ontdekken wie ze zijn en welke baan echt bij ze past, zodat ze het maximale uit zichzelf halen. Zelf heb ik de overstap gemaakt van jurist naar loopbaancoach. Een spannende stap, maar elke dag weer krijg ik bevestigd dat dit een goede beslissing is geweest. Mijn kwaliteiten komen nu maximaal tot uiting, Ik kijk uit naar elke werkdag, kom met energie thuis (handig als je daarna door moet naar zwemles, volleybal of voetbal) en ik heb ruimte om training te geven voor het Rode Kruis.

In een kort tijdsbestek heb ik mij een nieuwe werksituatie eigen gemaakt en een succesvolle praktijk opgebouwd. Ik heb mogen ervaren dat wanneer je echt voor jezelf kiest, je hiervoor wordt beloond. Ik voel nu meer voldoening in mijn werk dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Klanten volgen bij mij een loopbaantraject… een loopbaantraject op eigen initiatief of via hun werkgever omdat iedereen baat heeft bij het voorkomen van een bore-out of burn-out. De dienst die ik aanbied, wordt door niemand anders aangeboden. Ik maak gebruik van de Big Five for Life methodiek, ben gecertificeerd Loopbaancoach, trainer, carriereswitch ervaringsdeskundige en heb een juridische achtergrond. 

Er is geen loopbaancoach in Nederland met dit specialisme.

Ik leer nu mensen om net als ik antwoord te krijgen op de vraag: wat wil ik nou precies? Ik laat mensen met een workshop van 2 dagen hun Big five for Life ontdekken, zodat ze vanuit die basis hun kwaliteiten, uitdagingen en talenten gaan vaststellen en de perfecte baan hierbij vinden.

Twan is naast loopbaancoach en trainer ook jurist. Een prettige bijkomstigheid als je ook vragen hebt over jouw werksituatie, rechtspositie, transitievergoeding enz.